HTC U12+ va fi unicul flagship al companiei taiwaneze în acest an; Apar detalii despre prețul său

Autor:  | Publicat în:  HTC 3.168 ori
<b>HTC U12+ va fi unicul flagship al companiei taiwaneze în acest an; Apar detalii despre prețul său</b>Potrivit unor informații sosite astăzi în mediul online, se pare că cei de la HTC vor aduce un singur flagship pe piață în acest an, modelul cu pricina fiind nimeni altul decât HTC U12+. Am văzut acest dispozitiv într-o serie de randări, iar acum

Potrivit unui raport marca HTC Source se pare că taiwanezii de la HTC ar pregăti un singur flagship în acest an, acela fiind nimeni altul decât HTC U12+. Am văzut câteva randări pentru acest dispozitiv, inclusiv unele concept, iar acum descoperim și ceva detalii despre prețul său de comercializare. Totodată, apare în ecuație posibilitatea ca varianta standard U12 să nu existe și să vedem doar un U12 Life lansat ulterior.

Acesta din urmă va opta pentru un pachet hardware mid-range și nu ar fi exclus să vedem platforma Android One aici. Revenind la HTC U12+ aflăm că acesta ar urma să debuteze comercial în luna mai și că prețul său va fi unul competitiv, urmând a costa la fel de mult precum un Galaxy S9, adică în jurul valorii de 700 dolari.

Printre dotările sale s-ar afla un ecran de 6 inch cu rezoluție Quad HD+ și aspect 18:9, un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 845, cameră duală în spate, dar și o cameră duală selfie. Vom mai primi și 6 GB de RAM, respectiv 128 GB spațiu de stocare flash. Este de așteptat ca noul telefon să aducă și tehnologia Edge Sense 2.0 ce permite lansarea de aplicații sau funcții prin strângerea telefonului. 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×