Samsung Galaxy M40 se lasă admirat în randări proaspete înaintea lansării oficiale; Are ecran Infinity-O

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.830 ori
<b>Samsung Galaxy M40 se lasă admirat în randări proaspete înaintea lansării oficiale; Are ecran Infinity-O</b>Următorul smartphone pregătit de către Samsung pentru lansare este Galaxy M40, device care are debutul programat pentru data de 11 iunie după cum descoperim chiar astăzi. Vedem totodată și o randare proaspătă

Următorul smartphone pregătit de către Samsung pentru lansare este Galaxy M40, device care are debutul programat pentru data de 11 iunie după cum descoperim chiar astăzi. Vedem totodată și o randare proaspătă cu produsul în cauză care scoate la iveală prezența unui ecran de tip Infinity-O cu decupaj bulină în partea din stânga a ecranului menit să găzduiască senzorul selfie.

Galaxy M40

Din punct de vedere al design-ului acest nou smartphone seamănă cu Galaxy A8s, diferența fiind în cazul de față că primim o carcasă din policarbonat și nu un corp premium cu sticlă și metal precum device-ul din seria A. Remarcăm senzorul selfie de 16 mpx cu decupaj dedicat din ecran, scanner-ul de amprente fizic din spate și tot aici o cameră foto triplă cu bliț LED alături și senzor principal de 32 mpx.

Galaxy M40

Galaxy M40 va avea procesor octa-core Snapdragon 675 la pachet, 6 GB RAM + 128 GB de stocare flash și va rula din fabrică Android 9.0 Pie. Se vorbește despre un preț foarte atractiv de doar 260 euro pentru acest nou venit și aflăm dacă într-adevăr așa vor sta lucrurile pe data de 11 iunie atunci când telefonul devine oficial. 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×