Samsung Galaxy A10 apare în randări proaspete, înainte de debutul de pe 28 februarie

983 ori
<b>Samsung Galaxy A10 apare în randări proaspete, înainte de debutul de pe 28 februarie</b>Samsung a adus două telefoane noi Galaxy A la MWC 2019, dar e departe de a îşi fi terminat tolba cu lansări. După Galaxy A30 şi Galaxy A50, se pregăteşte de prime time Galaxy A10, care va debuta pe 28 februarie în India. Acum vedem randări proaspete ale..

Samsung a adus două telefoane noi Galaxy A la MWC 2019, dar e departe de a îşi fi terminat tolba cu lansări. După Galaxy A30 şi Galaxy A50, se pregăteşte de prime time Galaxy A10, care va debuta pe 28 februarie în India. Acum vedem randări proaspete ale terminalului.

Telefonul este cel mai accesibil din nouă gama Galaxy A şi cel mai modest dotat. Vine cu ecran Infinity-V, cu breton în formă de picătură de apă, ca şi Galaxy M10 şi M20. Are şi jack audio, port USB şi microfon în zona inferioară. Difuzoarele se afla în spate, în mod similar cu Galaxy M10. Bizar că nu apare nici un cititor de amprente în spate şi bănuiesc că fiind un device mai entry level nu are aşa ceva nici în spate.

Samsung Galaxy A10 ar trebui să vină cu o cameră singulară de 13 MP în spate şi o cameră selfie de 5 megapixeli. La interior se află un procesor Exynos 7884B, 3 GB RAM şi 32 GB stocare. Ecranul este unul de 6.2 inch  cu rezoluţie HD+. Sursele afirmă că cititorul de amprente ar fi fost înlocuit cu recunoaşterea facială.

Telefonul ar trebui să vină cu Android Pie şi One UI şi eventual şi cu o baterie generoasă, poate chiar de 4000 mAh ca A30 şi A50.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×