Samsung Galaxy Nexus Preview - iată primele impresii despre telefonul anului 2011 (Video)

4.919 ori
<b>Samsung Galaxy Nexus Preview - iată primele impresii despre telefonul anului 2011 (Video)</b>Samsung Galaxy Nexus ne-a sosit în sfârșit în teste de la Vodafone România, operator care a pus în vânzare acest prim telefon cu Android Ice Cream Sandwich și ecran 720p chiar astăzi. După cum probabil știți deja, Galaxy Nexus a fost desemnat...

Samsung Galaxy Nexus ne-a sosit în sfârșit în teste de la Vodafone România, operator care a pus în vânzare acest prim telefon cu Android Ice Cream Sandwich și ecran 720p chiar astăzi. După cum probabil știți deja, Galaxy Nexus a fost desemnat de echipa Mobilissimo.ro telefonul anului 2011, făcând media preferințelor redactorilor. Ei bine, hai să vedem primele impresii cu privire la acest smartphone:

Nu vă oferim un unboxing deoarece telefonul ne-a fost oferit într-o cutie banală albă și nu cea oficială. Rețineți și că acest device a avut parte azi de o ofertă specială, cu un preț la Vodafone de 99 de euro cu abonament Mega 25. Prețul obișnuit este de 169 de euro pentru acest telefon cu același abonament Mega 25. în ce privește terminalul trebuie să remarc că designul sau amintește de o combinație între Samsung Galaxy S II și Nexus S. De la Galaxy S II a luat capacul flexibil din plastic al bateriei, iar de la Nexus S ușoara sa curbura.

Smartphone-ul nu se simte că unul cu ecran de 4.65 inch în mâna utilizatorului, fiind foarte usor si subtire, iar ecranul său 720p arata fantastic. Culorile parcă nu au fost niciodată atât de vii. După cum am spus, terminalul rulează Android 4.0 Ice Cream Sandwich, a cărui funcție de deblocare pe bază de recunoaștere facială nu am găsit-o la locul său obișnuit în setări, ceea ce e bizar. Am apreciat sistemul de multitasking, care ne permite să vedem aplicațiile care rulează și să le înlăturăm pe cele nedorite cu un singur swipe și mi-a plăcut și faptul că în secțiunea de aplicații avem și zona de widgeturi la care ajungem acum imediat.

Observați și butoanele virtuale de sub ecran, cele preluate de la Honeycomb și folosite pentru a naviga în interfața device-ului și a-i controla funcțiile. Cu mai multe impresii și detalii despre acest smartphone revenim zilele viitoare, iar dacă aveți întrebări și curiozități vă stăm la dispoziție.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×