Nokia Lumia 900 hands on și detalii despre prima experiență!

2.828 ori
<b>Nokia Lumia 900 hands on și detalii despre prima experiență!</b>Nokia Lumia 900 a fost confirmat de către surse oficiale recent, deși noi știam de ceva vreme de existența sa, după abundența de scăpări de informații din ultima vreme. Ei bine, acum avem și o persoană care pretinde că a avut câteva minute...

Nokia Lumia 900 a fost confirmat de către surse oficiale recent, deși noi știam de ceva vreme de existența sa, după abundența de scăpări de informații din ultima vreme. Ei bine, acum avem și o persoană care pretinde că a avut câteva minute bune de hands on cu device-ul și că a primit chiar și răspunsuri de la oficialii Nokia cu privire la acest terminal.

Pentru început aflați că handsetul cunoscut și că Nokia Ace va veni cu un ecran AMOLED de 4.3 inch și un procesor single core de 1.4GHz, probabil același de pe Nokia Lumia 800 și Lumia 710. Interesant e faptul că norocosului care a pus mâna pe telefon i s-a promis și "o cameră drăguță care să completeze ecranul mare". Să fie Lumia 900 văzut drept urmașul lui Nokia N8 care ne-a fost promis recent în cadrul unei conferințe de presă?

La capitol design, acest model este practic un Lumia 800 mai mare, cu aceeași carcasă din policarbonat și așezare a butoanelor.

Tot ce s-a schimbat este sistemul de acces la Micro SIM, care este acum identic cu cel de la iPhone, adică pe bază de ac. De asmenea, portul microUSB nu mai este acoperit, ci expus, iar noul smartphone ar putea avea un finisaj glossy în loc de mat, dacă feedback-ul publicului este bun la acest capitol. Deocamdată prototipul lui Nokia Lumia 900 este glossy, iar zvonurile afirmă că varianta finală va mai sosi și cu 16/32GB memorie internă, o cameră frontală, posibilitatea de apelare video și LTE.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×