Samsung Galaxy Note 10 Pro va oferi încărcare rapidă la 25W și nu 45W precum se vehicula anterior

920 ori
<b>Samsung Galaxy Note 10 Pro va oferi încărcare rapidă la 25W și nu 45W precum se vehicula anterior</b>Printre zvonurile recent asociate lui Samsung Galaxy Note 10 Pro se număra și cel referitor la faptul că acest phablet ne va oferi suport pentru încărcare ultra-rapidă la 45W, ceva ce suna cu adevărat impresionant

Printre zvonurile recent asociate lui Samsung Galaxy Note 10 Pro se număra și cel referitor la faptul că acest phablet ne va oferi suport pentru încărcare ultra-rapidă la 45W, ceva ce suna cu adevărat impresionant. Din păcate astăzi aflăm pe seama unei surse că în realitate device-ul se va putea alimenta la maxim 25W, sud-coreenii mergând pe ruta unei încărcări mai sigure și mai puțin rapide.

Note 10 pro

Cu toate acestea se pare că vom vedea în acest an o tehnologie de încărcare la 45W în portofoliul Samsung, funcția fiind aparent rezervată pentru Galaxy A90. Informația de față coincide cu ce am mai auzit recent și anume că sud-coreenii vor oferi inovații în gama Galaxy A, în vreme ce seria Galaxy Note va include telefoane "stabile și mature".

Vă amintim că recent au sosit randări credibile atât pentru Note 10 (6.3 inch), dar și pentru Note 10 Pro - phablet-ul mai bine echipat și mai generos la capitolul diagonală (6.75 inch). Ambele variante vor avea decupaj bulină pentru camera selfie și în spate o cameră foto plasată vertical în colțul din stânga.

Se renunță la jack-ul audio, dar și la butonul fizic Bixby. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×