Samsung Galaxy Note 10 își dezvăluie design-ul în randări exclusive; Adio jack 3.5 mm și buton Bixby

1.718 ori
<b>Samsung Galaxy Note 10 își dezvăluie design-ul în randări exclusive; Adio jack 3.5 mm și buton Bixby </b>Momentul mult așteptat este aici, cel în care apar primele randări credibile pentru phablet-ul Samsung Galaxy Note 10 a cărui lansare o așteptăm la mijloc de lună august. Imaginile pe care le vedeți mai jos vin din partea celebrului

Momentul mult așteptat este aici, cel în care apar primele randări credibile pentru phablet-ul Samsung Galaxy Note 10 a cărui lansare o așteptăm la mijloc de lună august. Imaginile pe care le vedeți mai jos vin din partea celebrului @onleaks și aflați că acestea sunt bazate pe scheme CAD din fabrică, astfel că din start au o doză mare de credibilitate. Să vedem așadar ce ne rezervă!

Samsung Galaxy Note 10

Design-ul este subiectul despre care discutăm în primul rând, capitol la care se aduc modificări majore comparativ cu generația actuală și anume Note 9. Așa cum ați citit încă din titlu, Samsung Galaxy Note 10 va renunța atât la jack-ul audio 3.5 mm, cât și la butonul fizic Bixby care odată cu One UI a devenit totuși util pentru unii utilizatori.

Panoul frontal este caracterizat de muchii foarte înguste în jurul ecranului și vedem că cele de sus și jos sunt de dimensiuni identice pentru un echilibru vizual. Se păstrează marginile curbate lateral ale display-ului Infinity-O și spre deosebire de Galaxy S10, aici avem un decupaj bulină pentru camera selfie ce este plasat central și nu în colțul din dreapta. 

Aflăm că telefonul are un ecran de 6.3 inch cu rezoluție de 3040 x 1440 pixeli, suport HDR10+ și tehnologie Dynamic AMOLED. De asemenea scanner-ul de amprente este integrat în ecran și cel mai probabil este unul ultrasonic. Avem stylus-ul S-Pen în locul deja familiar, iar în spate remarcăm de această dată o cameră foto triplă plasată vertical în colțul din stânga și însoțită de bliț LED. 

Dimensiunile device-ului ar fi următoarele 162.6 x 77.4 x 7.9 mm și observăm butoane fizice de volum + power/unlock. Varianta Note 10 Pro va avea diagonală de 6.75 inch și aparent butoane de control capacitive. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×