Samsung Galaxy Note 10e ar urma să vină cu o baterie de 3400 mAh

816 ori
<b>Samsung Galaxy Note 10e ar urma să vină cu o baterie de 3400 mAh</b>Samsung Galaxy Note 10 este următorul smartphone important pe care Samsung îl pregăteşte pentru lansare, probabil în luna august. Ştim că va avea 3, poate chiar 4 versiuni, printre care şi una Note 10 Pro şi o alta

Samsung Galaxy Note 10 este următorul smartphone important pe care Samsung îl pregăteşte pentru lansare, probabil în luna august. Ştim că va avea 3, poate chiar 4 versiuni, printre care şi una Note 10 Pro şi o alta Note 10e, a cărui capacitate a bateriei tocmai a scăpat pe web.

Zvonurile afirmă că varianta mai mică şi mai ieftină de Note 10 va sosi cu o baterie de 3400 mAh. E vorba despre handsetul cu nume de cod SM-N970, care a fost descoperit de către cei de la GalaxyClub.nl drept având o baterie cu această capacitate. Luna trecută apărea pe web o baterie de Galaxy Note 10 Pro, cu capacitate de 4500 mAh, un upgrade impresionant faţă de cea de 4000 mAh de pe Note 9.

Vorbim totuşi despre un telefon cu ecran mare, de 6.75 inch, deci va avea nevoie de fiecare miliamper in plus. Cât despre Galaxy Note 10e, el ar trebui să vină cu un ecran mai apropiat de 6 inch decât de 7 inch şi a fost inspirat de Galaxy S10e şi succesul său. Posibil să primim doar o rezoluţie Full HD+ pe acest device.

Recent am văzut randări noi pentru Note 10, care mută pentru prima oară camera din centru în zona stângă şi indică o aliniere verticală a camerei în loc de orizontală. A scăpat de altfel şi modulul camerei, confirmând această abordare. Suntem tare curioşi şi ce va tăia Samsung din pachetul lui Note 10/Note 10 Pro pentru a îl face pe Note 10e mai accesibil.

Probabil va avea o cameră duală în loc de triplă sau cvadruplă, printre altele.

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×