Samsung Galaxy Note 3 În roșu și roz auriu confirmat de Samsung Argentina

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.204 ori
<b>Samsung Galaxy Note 3 În roșu și roz auriu confirmat de Samsung Argentina</b>Samsung Galaxy Note 3 pare gata să primească o nouă serie de culori în care va fi disponibil, după roz "blush", alb clasic și negru varianta "jet black". Samsung Argentina a publicat două noi variante ale acestui handset: roz auriu și roșu....

Samsung Galaxy Note 3 pare gata să primească o nouă serie de culori în care va fi disponibil, după roz "blush", alb clasic și negru varianta "jet black". Samsung Argentina a publicat două noi variante ale acestui handset: roz auriu și roșu.

Varianta Rose Gold, cum e numele său oficial vine cu un corp mai mult alb, dar și cu accente aurite, în special în zona "cusăturilor" de pe spate. Această culoare, sesizată și pe stylus și pe logo-ul din spate mă duce mai degrabă cu gândul la cupru, nu la aur roz. La fiecare lansare de nou Galaxy S sau Note Samsung scade durata necesară apariției terminalului nou în culori fistichii.

Samsung Galaxy Note 3 În roșu și roz auriu confirmat de Samsung Argentina

Dacă la primul Note am așteptat luni bune până să apară și altă versiune decât negru sau alb, ei bine acum terminalele sunt lansate din start cu 2-3 opțiuni de culori diferite. Ar fi interesant de văzut care sunt studiile de piață ce dau naștere acestor culori. știm că auriul a devenit trendy din cauza Apple, dar rozul auriu?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×