Samsung Galaxy S4 primește o actualizare de firmware care rezolva problemele sosite cu Android 4.3

Autor:  | Publicat în:  Samsung 7.395 ori
<b>Samsung Galaxy S4 primește o actualizare de firmware care rezolva problemele sosite cu Android 4.3</b>în cazul în care nu știați, aflați că posesorii de Galaxy S3 și S4 au început să aibă probleme cu terminalele lor după actualizarea la Android 4.3. Răspunzând cererilor utilizatorilor Samsung a lansat un nou firmware, versiunea I9505XXUEMK8,...

în cazul în care nu știați, aflați că posesorii de Galaxy S3 și S4 au început să aibă probleme cu terminalele lor după actualizarea la Android 4.3. Răspunzând cererilor utilizatorilor Samsung a lansat un nou firmware, versiunea I9505XXUEMK8, care rezolva bugurile, după cum ne informează Rus Daniel.

Deocamdată update-ul se poate instala doar prin Kies, iar sursa noastră l-a instalat deja. Aflați că în anumite regiuni de pe glob problemele cu Android 4.3 pe S4 au fost atât de grave, încât Samsung a retras actualizarea. Printre problemele întâlnite de utilizatori se număra consumul prea rapid al bateriei, probleme cu funcționarea conexiunii Bluetooth și chiar probleme de stabilitate și funcționare a handsetului.

între timp a fost confirmată și actualizarea bug fix în țări ca Germania, Franta și Marea Britanie, crescând stabilitatea lui Android 4.3 pe Galaxy S4. în zilele următoare va sosi acest update și via OTA și sperăm că problemele să se termine aici. Dacă sunt printre voi posesori ai acestor terminale, îi așteptăm cu impresii și feedback despre aceste actualizări, în rubrica Comentarii și pe Forum.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×