Samsung Galaxy Note 4 primește Android 6.0 în Ungaria; iată un video demonstrativ cu noua versiune OS

1.892 ori
<b>Samsung Galaxy Note 4 primește Android 6.0 în Ungaria; iată un video demonstrativ cu noua versiune OS</b>Update-ul Android 6.0 Marshmallow &icirc;ncepe &icirc;ncet-&icirc;ncet să-și facă apariția pe mai multe device-uri lansate &icirc;n ultimii doi ani, cel mai recent exemplu fiind modelul Samsung Galaxy Note 4. Acest terminal cu numele de serie SM-N910F...

Update-ul Android 6.0 Marshmallow începe încet-încet să-și facă apariția pe mai multe device-uri lansate în ultimii doi ani, cel mai recent exemplu fiind modelul Samsung Galaxy Note 4. Acest terminal cu numele de serie SM-N910F tocmai ce a primit actualizarea la noua versiune OS pe piața din Ungaria.

Prin intermediul celor de la napidroid.hu avem șansa să aruncăm o privire asupra unui video demonstrativ cu Note 4 în varianta cu Marshmallow la bord. Potrivit acestora, printre cele mai sesizabile modificări se numără noul design pentru iconițe, animații mai smooth, dar și un UI mai rapid decât anterior.

Totodată, se aduce meniul Air Command pe care l-am văzut pe phablet-ul Galaxy Note 5, dar și funcția prin care putem lua notițe chiar și atunci când ecranul este stins. Deși se remarcă un moment de lag în acest video, cei de la napidroid.com ne dezvăluie că problema s-ar putea datora schimbării limbii folosite pe device.

Cât despre distribuția lui Android 6.0 Marshmallow și pe celelalte versiuni Note 4, ne-am putea aștepta ca acesta să ajungă până la sfârșitul anului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×