Smartphone-ul LeTV 1S este acum disponibil prin intermediul eMAG.ro; costă 1.399 lei și vine cu dotări de top

2.063 ori
<b>Smartphone-ul LeTV 1S este acum disponibil prin intermediul eMAG.ro; costă 1.399 lei și vine cu dotări de top</b>LeTV este o companie de origine chineză cunoscută mai mult pentru serviciile de video-streaming oferite &icirc;n Asia. Totuși, &icirc;n primăvara acestui an, compania a decis să intre și pe piața smartphone-urilor, cu 3 modele foarte atractive. Cu...

LeTV este o companie de origine chineză cunoscută mai mult pentru serviciile de video-streaming oferite în Asia. Totuși, în primăvara acestui an, compania a decis să intre și pe piața smartphone-urilor, cu 3 modele foarte atractive. Cu puțin timp în urmă, în portofoliul acestora și-a făcut apariția și modelul LeTV 1S, telefon cu adevărat atractiv.

De astăzi, LeTV 1S poate fi cumpărat și prin intermediul celor de la eMAG.ro, retailer ce vinde produsul la un preț de 1.399 lei. Ca și comparație, pe site-urile de origine chineză, prețul acestui telefon este de 238 dolari ~ 980 lei. Totuși, în suma afișată nu sunt incluse taxele vamale, dar nici garanția pe 2 ani ce o avem la eMAG.

LeTV 1S, pret in Romania (eMAG.ro)

Pe partea de dotări tehnice, LeTV 1s ne oferă un panou Full HD IPS de 5.5 inch, 3 GB memorie RAM, 32 GB spațiu intern de stocare, o cameră foto principală de 13 megapixeli și un senzor frontal de 5 megapixeli. Primim un procesor octa-core Helio X10, o baterie de 3000 mAh și port USB Type-C.

De asemenea, avem la dispoziție atât tehnologia de încărcare rapidă, cât și un scanner de amprente amplasat pe spate. Telefonul poate fi comandat de aici, și vine la pachet cu o garanție pe 2 ani.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×