Altex dă startul campaniei de Crăciun; reduceri la toată gama de produse în perioada 8 - 25 decembrie

1.751 ori
<b>Altex dă startul campaniei de Crăciun; reduceri la toată gama de produse în perioada 8 - 25 decembrie</b>Pentru că ne apropiem de Sărbători, o perioadă foarte aglomerată de altfel, cei de la Altex vin &icirc;n &icirc;nt&acirc;mpinarea noastră cu o nouă campanie de reduceri. Promoția se desfășoară &icirc;n perioada 8 - 25 decembrie, și ne aduce...

Pentru că ne apropiem de Sărbători, o perioadă foarte aglomerată de altfel, cei de la Altex vin în întâmpinarea noastră cu o nouă campanie de reduceri. Promoția se desfășoară în perioada 8 - 25 decembrie, și ne aduce prețuri speciale pentru toate produsele din stoc, printre care se numără bineînțeles smartphone-uri, tablete și gadget-uri.

Un preț interesant îl vedem aplicat phablet-ului Allview X2 Soul Xtreme, terminal cu display Quad HD de 6 inch, procesor octa-core Mediatek Helio X10 și 3 GB memorie RAM. Acest model ne oferă 64 GB spațiu intern de stocare, conectivitate 4G LTE și o cameră foto principală de 24 megapixeli. Altex îl vinde în această perioadă la un preț de 1.899 lei.

Avem la dispoziție și diverse tablete, cum este cazul modelului Samsung Galaxy Tab 4 T230, o tabletă de 7 inch cu procesor quad-core de 1.2 GHz, 8 GB memorie internă și 1.5 GB memorie RAM. În perioada mai sus afișată, acest produs este comercializat pentru suma de 549 lei.

Pentru lista completă de reduceri, puteți accesa site-ul altex.ro de aici.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×