Samsung Galaxy Note 5 la 2.699 lei pe QuickMobile.ro în acest weekend

2.346 ori
<b>Samsung Galaxy Note 5 la 2.699 lei pe QuickMobile.ro în acest weekend</b>Noi reduceri de weekend marca QuickMobile ne întâmpină astăzi, telefoanele fiind desigur aflate în prim plan. Cel mai interesant model este phablet-ul Samsung Galaxy Note 5 în varianta dual-SIM cu 32 GB spațiu intern de stocare ce poate fi achiziționată

QuickMobile dezvăluie astăzi noua ofertă de reduceri pregătite pentru cele două zile de weekend. Ca de fiecare dată în prim plan se află smartphone-urile, dar nici celelalte categorii nu trebuie trecute cu vederea. Există reduceri și pentru numeroase tablete, accesorii, ba chiar și pentru smartwatch-uri.

Revenind totuși la telefoane, nu putem să nu remarcăm reducerea foarte atractivă aplicată pentru phablet-ul Samsung Galaxy Note 5, model testat anterior și de către noi. Ei bine, în această perioadă telefonul de față poate fi achiziționat la prețul de 2.699 lei, sumă ce ne oferă în schimb un device cu display Quad HD de 5.7 inch, procesor octa-core Exynos 7420, 32 GB de stocare și 4 GB memorie RAM. 

Există o cameră foto principală de 16 megapixeli la pachet, cu deschidere f/1.9, sistem de stabilizare optică, autofocus și suport pentru captură video la rezoluție 4K Ultra HD. Nu uităm nici de accentul pus pe funcțiile de productivitate, acest smartphone sosind cu un stylus S-Pen la pachet.

În cazul în care vă întrebați, reducerea oferită este în valoare de 400 lei - fiind aplicată prețului inițial de 3.199 lei. Îl puteți găsi pe QuickMobile.ro alături de alte promoții speciale în acest weekend!

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×