Samsung Galaxy Note 5 poate fi achiziționat la prețul de 3.198 lei prin intermediul MarketOnline

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 688 ori
<b>Samsung Galaxy Note 5 poate fi achiziționat la prețul de 3.198 lei prin intermediul MarketOnline</b>&Icirc;n gama de produse a celor de la Samsung, face parte &icirc;ncă din luna august și phablet-ul Galaxy Note 5, un device care la vremea sosirii &icirc;n Rom&acirc;nia costa &icirc;n jur de 3.899 lei. La nici 3 luni de la debutul său, iată că...

În gama de produse a celor de la Samsung, face parte încă din luna august și phablet-ul Galaxy Note 5, un device care la vremea sosirii în România costa în jur de 3.899 lei. La nici 3 luni de la debutul său, iată că telefonul sud-coreeniilor are parte de o reducere ce cu siguranță merită luată în seamă.

MarketOnline este retailerul ce începând de astăzi comercializează phablet-ul de 5.7 inch la un preț de 3.198 lei. Din punct de vedere tehnic, acest model vine cu panou Quad HD protejat de Gorilla Glass 4, procesor octa-core Exynos 7420, dar și cu 4 GB memorie RAM la pachet.

Samsung Galaxy Note 5 poate fi achiziționat la prețul de 3.198 lei prin intermediul MarketOnline

Fiind un device din seria Note, avem parte și de un stylus S-Pen de nouă generație. Ca și Galaxy S6, acest terminal vine cu un senzor foto principal de 16 megapixeli, cu scanner de amprente, și cu Android Lollipop din fabrică. Dacă încă nu ați văzut recenzia lui Galaxy Note, o puteți găsi chiar aici în format text și video.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×