Samsung Galaxy A3 (2016) sosește în oferta QuickMobile; este vândut la un preț de 1.549 lei

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 1.154 ori
<b>Samsung Galaxy A3 (2016) sosește în oferta QuickMobile; este vândut la un preț de 1.549 lei</b>Asistam &icirc;n urmă cu doar două zile la debutul pe plan local a lui Samsung Galaxy A3 (2016), device mid-range compact ce aduce un design redefinit, dar și specificații mai bune comparativ cu versiunea anterioară. &Icirc;ntre timp telefonul a...

Asistam în urmă cu doar două zile la debutul pe plan local a lui Samsung Galaxy A3 (2016), device mid-range compact ce aduce un design redefinit, dar și specificații mai bune comparativ cu versiunea anterioară. Între timp telefonul a sosit în stocul retailerilor, QuickMobile fiind unul dintre distribuitori.

Magazinul comercializează produsul pe auriu și negru la un preț de 1.549 lei, sumă ceva cam piperată în raport cu pachetul hardware adus aici. După cum aflați anterior, noul smartphone Galaxy A3 (2016), ne aduce un display HD Super AMOLED de 4.7 inch, 1.5 GB RAM și un procesor quad-core Snapdragon 410.

Samsung Galaxy A3 (2016) sosește în oferta QuickMobile; este vândut la un preț de 1.549 lei

Primim o cameră foto principală de 13 megapixeli cu bliț LED, un senzor frontal de 5 megapixeli, conectivitate 4G LTE și o baterie de 2.300 mAh. Noutățile sunt reprezentate de către design-ul ce implică folosirea unei rame metalice și a unui spate realizat din sticlă ce este protejată de Gorilla Glass 4.

De asemenea, panoul frontal beneficiază de sticlă 2.5D prin care experiența de utilizare este ceva mai specială. Pentru moment, trebuie să recunoaștem că prețul lui A3 (2016) nu este pe atât de atractiv ca design-ul său. Totuși, în perioada ce urmează ne-am putea aștepta la unele promoții sau reduceri odată cu sosirea sa în oferta operatorilor.  Îl puteți cumpăra de aici.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×