Samsung Galaxy Note 5 ar urma să debuteze cu un port USB Type C la bord

1.805 ori
<b>Samsung Galaxy Note 5 ar urma să debuteze cu un port USB Type C la bord</b>Samsung Galaxy Note 5 a fost subiect de zvonuri &icirc;n ultimele săptăm&acirc;ni, &icirc;n special cele axate pe mărimea diagonalei sale, dar şi pe rezoluţia sa 4K. Azi aflăm că terminalul va sosi cu port USB Type C, ceea ce nu pot spune că ne...

Samsung Galaxy Note 5 a fost subiect de zvonuri în ultimele săptămâni, în special cele axate pe mărimea diagonalei sale, dar şi pe rezoluţia sa 4K. Azi aflăm că terminalul va sosi cu port USB Type C, ceea ce nu pot spune că ne miră deosebit.

Totul a început cu tableta Nokia N1 spre finalul anului trecut, apoi nu cu mult timp în urma soseau telefoanele LeTV. De aici porţile s-au deschis şi tot mai mulţi producători au adoptat noul tip de port. Ca şi Lightning el permite conectarea unei mufe fără ideea de "corect/greşit" dacă ea este cu susul în jos. Se pare că Apple ar fi printre inventatorii acestei tehnologii, deşi cei din Cupertino îşi asumă suspect de puţin merit pentru acest tip de port.

Revenind la Galaxy Note 5, terminalul va adopta un conector de acest gen, deşi sperăm să nu fie o încercare eşuată, cum a fost Galaxy Note 3 şi al său port microUSB 3.0, care era înaintea timpurilor sale. USB Type C aduce o viteză de transmitere a datelor de 10 Gbps si suporta output de 20 V şi 5 A, faţă de USB 3.0 care oferă doar 5 Gbps viteza şi output de 5 V şi 1.8 A.

Astfel, încărcarea se va realiza mai rapid pe Galaxy Note 5 şi transferurile de fişiere 4K vor fi şi ele foarte rapide. Zvonurile indică faptul că noul phablet va avea un ecran AMOLED cu rezoluţie 4K, o diagonală de aproape 6 inch, procesor Exynos 7422 octa core, un nou S Pen şi o baterie de 4100 mAh. Îi aşteptăm debutul în septembrie la IFA Berlin.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×