Samsung Galaxy Note 7 apare în AnTuTu, într-o variantă cu 4 GB RAM şi procesor Snapdragon 820

1.832 ori
<b>Samsung Galaxy Note 7 apare în AnTuTu, într-o variantă cu 4 GB RAM şi procesor Snapdragon 820</b>Acum câteva ore vedeam un prototip Samsung Galaxy Note 7 rulând sistemul de operare Android 7.0 Nougat, telefon ce își făcea apariția în cadrul testului benchmark GeekBench. La scurt timp iată că dăm și de o captură de ecran din AnTuTu, test în cadrul

La doar câteva ore după ce Samsung Galaxy Note 7a apărut în benchmarkul GeekBench cu Android 7.0 Nougat la bord, acelaşi terminal se prezintă şi în AnTuTu, dar cu o configuraţie mai putin impresionantă decât ne aşteptam. Hai să vedem care sunt detaliile.

Galaxy Note 7 - AnTuTu

În primul rând, Galaxy Note 7 era aşteptat cu 6 GB RAM, dar aici apare cu 4 GB, iar la bord se află un procesor Qualcomm Snapdragon 820 şi nu un Snapdragon 821 sau 823 cum auzisem în trecut. La bord găsim un ecran Quad HD şi o cameră de 13 megapixeli, care ar trebui să fie teoretic senzorul de 12 MP de pe Galaxy S7 de fapt.

Camera selfie are o rezoluţie de 5 MP aici şi primim Android 6.0.1 ca OS, în vreme ce stocarea este de 64 GB. Încă nu e clar dacă aceasta e varianta de bază a noului phablet şi dacă îl vom vedea sosind şi într-o versiune cu 6 GB RAM, pe lângă cea cu 4 GB. Ar fi bizar şi ca procesorul să fie tot un Snapdragon 820 ca la Galaxy S7, deoarece aşteptăm un upgrade la acest capitol.

Evident poate fi doar un prototip de test şi nu varianta finală, trecută prin testul AnTuTu. Așteptăm acum și o scăpare in GFXBench.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×