Samsung Galaxy Note 7 are camera de 12 MP confirmată de Zauba, site de import-export din India

1.905 ori
<b>Samsung Galaxy Note 7 are camera de 12 MP confirmată de Zauba, site de import-export din India</b>Mulțumită unei noi listări din partea Zauba, aflăm astăzi că phablet-ul Samsung Galaxy Note 7 va opta într-adevăr pentru o cameră foto principală de 12 megapixeli, senzor regăsit și pe flagship-urile din seria S7 lansate în primăvară. Vom beneficia de

În fiecare an, odată cu lansarea unui nou model Galaxy Note, terminalul devine o extensie a modelului Galaxy S din acel an şi o variantă mai mare a sa, cu stylus. De obicei se păstrează în mare aceeaşi cameră în spatele modelelor Note, abordare pe care o avem confirmată şi pentru Galaxy Note 7.

Zauba

Terminalul e aşteptat să debuteze de marţi într-o săptămână, la New York şi conform site-ului indian de import/export Zauba, ar avea o cameră de 12 MP în spate. Am mai auzit această teorie, deci nu mă pot declara chiar surprins. Privim totuşi cu precauţie scăparea din India, mai ales că handsetul e listat cu un ecran de 6 inch şi nu 5.7 inch, aşa cum afirmă mai toate zvonurile şi sursele de încredere.

S-ar părea că în urmă cu o săptămână un modul de cameră de 12 MP pentru handsetul SM-N930F (Galaxy Note 7) ar fi fost livrat în India din Coreea de Sud şi listat pe Zauba apoi. Sursa menţionează faptul că această cameră are auto focalizare şi stabilizare optică, ambele funcţii oferite şi pe camera de 12 MP de pe Galaxy S7.

Aşteptăm şi o deschidere F/1.7 a camerei şi o capacitate low light deosebită. Şi rezistenţa la apă şi praf va fi transplantată de pe S7 pe Note 7, iar phabletul ar trebui să vină cu Android 6.0 cu Grace UX aplicat peste.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×