Samsung Galaxy Note 7 debutează în China, cu doar 4 GB RAM şi nu 6 GB cum se zvonea

946 ori
<b>Samsung Galaxy Note 7 debutează în China, cu doar 4 GB RAM şi nu 6 GB cum se zvonea</b>Cu toate că inițial se zvonea că phablet-ul Samsung Galaxy Note 7 va fi lansat pe piața din China într-o versiune cu 6 GB memorie RAM și 128 GB de stocare flash, se pare că într-un final și publicul chinez primește același model precum cel existent și în

La puţin timp după apariţia lui Samsung Galaxy Note 7 se zvonea că el va primi şi o versiune cu 6 GB RAM în China. Azi aflăm că handsetul a fost lansat şi în această ţară, dar şi acolo vine tot cu 4 GB RAM, deci cei 6 GB RAM vor rămâne probabil doar rezervaţi variantei Batman a telefonului.

Acel model va primi şi 128 GB stocare, va sosi pe negru cu accente aurii şi cu logo-uri Batman aplicate. Şi o tastatură virtuală aurie cool a fost inclusă. Cât despre debutul lui Samsung Galaxy Note 7 în China, handsetul e acum disponibil pentru precomenzi în această ţară. Un reprezentant Samsung a declarat la debutul oficial al telefonului că Samsung încearcă să "câştige minţile şi inimile publicului din China cu o strategie avansată de marketing, nu cu specificaţii".

Astfel el a justificat lipsa celor 6 GB RAM şi a extra stocarii. Terminalul vine în China cu cu procesor Qualcomm Snapdragon 820, exact ca şi în cazul variantei din SUA şi nu cu CPU Exynos 8890 care apare în multiple țări la nivel internaţional. Note 7 se va vinde pe teritoriu chinez cu preţul de 897 dolari, începând cu luna viitoare, primind deja 1 milion de înregistrări pentru o viitoare achiziţie în primele ore de disponibilitate a precomenzii.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×