Samsung Galaxy Note 7 ar putea avea o variantă cu 6 GB RAM doar în China pentru început

1.002 ori
<b>Samsung Galaxy Note 7 ar putea avea o variantă cu 6 GB RAM doar în China pentru început</b>Cu toate că zvonurile au indicat faptul că Samsung Galaxy Note 7 urma să sosească și într-o variantă cu 6 GB memorie RAM, acest lucru nu a fost concretizat odată cu lansarea oficială a produsului. Câteva zile mai târziu totuși, chiar agenția chineză

Înainte de debutul lui Samsung Galaxy Note 7, aflam că terminalul ar putea sosi cu procesor Qualcomm Snapdragon 821 şi 6 GB RAM, dar nici unul dintre aceste zvonuri nu s-a concretizat. La scurt timp de la debut însă, agenția chineză TENAA certifica o astfel de variantă a phablet-ului de 5.7 inch ce adopta într-adevăr pentru un chip de 6 GB memorie RAM și pentru o capacitate de stocare de 128 GB.

Descoperim astăzi că această versiune s-ar putea lansa curând, și asta doar în China pentru început. Deocamdată precomenzile noului model sunt foarte bune în ţările asiatice în care au debutat deja şi până şi cele ale lui S7 au fost depăşite. Europenii vor primi lansarea comercială a phabletului pe 2 septembrie, iar între timp precomenzile vor începe în India pe 22 august, oferind cumpărătorilor şi noul Gear VR cu un discount serios.

Aflați că publicul din China va primi o versiune de Note 7 cu 6 GB RAM şi 128 GB stocare, în locul celei cu 4 GB RAM şi 64 GB stocare, la un preţ de puţin peste 900 de dolari. În vreme ce această variantă nu e încă 100% confirmată oficial, măcar avem declaraţia şefului Samsung Mobile, Koh Dong-jin, care a recunoscut că "e analizată lansarea unui model cu 128 GB stocare". Nu a menţionat şi cei 6 GB RAM, dar şi ei sunt probabil o posibilitate.

Această decizie va frustra probabil mulţi cumpărători europeni dacă nu ajunge şi varianta chineză la noi cumva...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×