Samsung Galaxy Note II Își dezvăluie (posibile) benchmark-uri

1.375 ori
<b>Samsung Galaxy Note II Își dezvăluie (posibile) benchmark-uri</b>Zvonurile despre Samsung Galaxy Note II cresc în amploare în ultima vreme și nu e de mirare, de vreme ce ne apropiem de luna august, perioada când se zvonește că acest phablet ar urma să fie anunțat. Samsung Galaxy Note&nbsp;(2.199 lei eMAG) se...

Zvonurile despre Samsung Galaxy Note II cresc în amploare în ultima vreme și nu e de mirare, de vreme ce ne apropiem de luna august, perioada când se zvonește că acest phablet ar urma să fie anunțat. Samsung Galaxy Note (2.199 lei eMAG) se apropie de împlinirea unui an de existență, deci este evident că avem nevoie de un urmaș. Ei bine, iată că au apărut și benchmark-uri realizate cu ceea ce pare a fi Samsung Galaxy Note II.

Modelul actual Galaxy Note are numele de cod GT-N7000, în vreme ce noul terminal este identificat drept GT-N7100, deci credem cu atât mai mult că e vorba despre un nou Note. Benchmark-urile arata că noul terminal va fi bazat pe un procesor quad core Exynos 4412 cu procesor grafic Mali 400, aceeași combinație CPU/GPU de pe Galaxy S III. Note II va aduce totuși o creștere de frecvență la 1.6 GHz, cu 200 MHz mai mult decât ultimul Galaxy S. Alte specificații ajunse pe web includ un display cu rezoluție HD și Android 4.0.4 drept OS.

Samsung va avea organizat un eveniment Unpacked în August, în cadrul căruia ne așteptam la surprize plăcute, cum ar fi anunțarea unui nou Note sau poate a unei noi tablete, de exemplu, eventual amandoua la pachet. Mai vine și IFA 2012, evenimentul de la Berlin unde vedem mereu gadgeturi noi, deci în mai puțin de o lună veți afla tot ce e de știut despre noul phablet. Avem posibili cumpărători printre voi? Dacă da, de ce?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×