Samsung Galaxy Note II - teaser video pre IFA 2012

1.035 ori
<b>Samsung Galaxy Note II - teaser video pre IFA 2012</b>Suntem la doar 9 zile distanță de IFA 2012, evenimentul de la Berlin în cadrul căruia vor fi prezentate numeroase terminale noi, printre care și Samsung Galaxy Note II și câteva telefoane Sony. Galaxy Note II a ajuns deja pe web sub formă de...

Suntem la doar 9 zile distanță de IFA 2012, evenimentul de la Berlin în cadrul căruia vor fi prezentate numeroase terminale noi, printre care și Samsung Galaxy Note II și câteva telefoane Sony. Galaxy Note II a ajuns deja pe web sub formă de imagini până acum, dar astăzi avem parte de un teaser video oficial pentru evenimentul Unpacked pe care Samsung Il pregătește.

Clipul de 38 de secunde se axează pe ideea de "creație a artei" și îl folosește ca model pe regizorul german Wim Wenders, care oferă detalii despre momentele magice de inspirație. Vedem și o porțiune de ecran a lui Note II mâzgălita cu roz folosind stylusul și mai vedem și o animație cu stylusul ieșind din fanta specială a phabletului. Ce se știe despre Note II? Faptul că va avea un display de 5.5 inch, cu rezoluție de 1280 x 800 pixeli, același CPU quad core Exynos ca și Galaxy S III și aceeasi camera de 8 megapixeli.

în plus, se pare că noul Note va împrumuta și designul de la Galaxy S III, dar într-o variantă mai mare și eventual mai pătrățoasă. Galaxy Note a fost un adevărat hit de la lansarea din urmă cu un an și până acum, înregistrând vânzări de milioane de unități. Deja phableturile au devenit un concept pus în aplicare și de alți producători asiatici. Va mai reuși Samsung să cucerească piața încă o dată?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×