Samsung Galaxy Note scos din cutie la Mobilissimo.ro - un gigant de 5.3 inchi care oscilează Între segmentul tableta/smartphone (Video)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 4.179 ori
<b>Samsung Galaxy Note scos din cutie la Mobilissimo.ro - un gigant de 5.3 inchi care oscilează Între segmentul tableta/smartphone (Video)</b>Dacă nu am primit încă un Galaxy Nexus în teste, ne consolăm cu un Samsung Galaxy Note, device-ul hibrid care oscilează între segmentul tableta și cel smartphone. Acest device cu diagonală de 5.3 inchi a ajuns pe masa noastră de teste, prin...

Dacă nu am primit încă un Galaxy Nexus în teste, ne consolăm cu un Samsung Galaxy Note, device-ul hibrid care oscilează între segmentul tableta și cel smartphone. Acest device cu diagonală de 5.3 inchi a ajuns pe masa noastră de teste, prin amabilitatea celor de la evoMAG.ro, care s-au grăbit să aducă produsul în România.

Deja clipul video de unboxing a provocat discuții între fanii Apple și cei Samsung, așa că vă invit să-l urmăriți și să vă alăturați comentariilor. Revenind la scoaterea din cutie, Galaxy Note vine cu o serie de manuale, cablu microUSB, încărcător, o pereche de căști și stylus integrat. Terminalul este uriaș, chiar și în comparație cu HTC Titan, pe care l-am testat cu o săptămână în urmă. în mod clar nu avem de-a face cu un smartphone, deși puteți efectua apeluri și de pe Note.

în ce privește designul, acesta amintește de cel al lui Galaxy S II, dar la o scară mai mare. și capacul bateriei este identic, el fiind flexibil și lăsând impresia de fragilitate. Per total Galaxy Note pare deocamdată un Galaxy S II pe hormoni de creștere și cu stylus. Rămâne de văzut cum se va comprota aceste "note" în teste.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×