Samsung Galaxy Note scos din cutie la Mobilissimo.ro - un gigant de 5.3 inchi care oscilează Între segmentul tableta/smartphone (Video)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 4.215 ori
<b>Samsung Galaxy Note scos din cutie la Mobilissimo.ro - un gigant de 5.3 inchi care oscilează Între segmentul tableta/smartphone (Video)</b>Dacă nu am primit încă un Galaxy Nexus în teste, ne consolăm cu un Samsung Galaxy Note, device-ul hibrid care oscilează între segmentul tableta și cel smartphone. Acest device cu diagonală de 5.3 inchi a ajuns pe masa noastră de teste, prin...

Dacă nu am primit încă un Galaxy Nexus în teste, ne consolăm cu un Samsung Galaxy Note, device-ul hibrid care oscilează între segmentul tableta și cel smartphone. Acest device cu diagonală de 5.3 inchi a ajuns pe masa noastră de teste, prin amabilitatea celor de la evoMAG.ro, care s-au grăbit să aducă produsul în România.

Deja clipul video de unboxing a provocat discuții între fanii Apple și cei Samsung, așa că vă invit să-l urmăriți și să vă alăturați comentariilor. Revenind la scoaterea din cutie, Galaxy Note vine cu o serie de manuale, cablu microUSB, încărcător, o pereche de căști și stylus integrat. Terminalul este uriaș, chiar și în comparație cu HTC Titan, pe care l-am testat cu o săptămână în urmă. în mod clar nu avem de-a face cu un smartphone, deși puteți efectua apeluri și de pe Note.

în ce privește designul, acesta amintește de cel al lui Galaxy S II, dar la o scară mai mare. și capacul bateriei este identic, el fiind flexibil și lăsând impresia de fragilitate. Per total Galaxy Note pare deocamdată un Galaxy S II pe hormoni de creștere și cu stylus. Rămâne de văzut cum se va comprota aceste "note" în teste.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×