Samsung Galaxy Note 10 ar putea sosi cu 256 GB stocare în varianta de bază; Aflăm la ce sume va debuta pe plan european

1.170 ori
<b>Samsung Galaxy Note 10 ar putea sosi cu 256 GB stocare în varianta de bază; Aflăm la ce sume va debuta pe plan european</b>Leak-uri peste leak-uri am avut asociate lui Samsung Galaxy Note 10 în ultimele zile, perioadă în care am văzut certificări FCC, dar și randări pentru presă ce au dezvăluit design-ul phablet-ului. Mai devreme în cursul acestei

Leak-uri peste leak-uri am avut asociate lui Samsung Galaxy Note 10 în ultimele zile, perioadă în care am văzut certificări FCC, dar și randări pentru presă ce au dezvăluit design-ul phablet-ului. Mai devreme în cursul acestei zile am aflat că alături de smartphone ar putea debuta și o pereche de căști USB-C cu sistem activ de anulare a zgomotului de fundal, un accesoriu pe care sud-coreenii l-ar putea oferi în cutia telefonului sau vinde separat.

Samsung Galaxy Note 10

Acum apar și vești despre sumele la care vor debuta modelele Note 10 pe plan european, informații dezvăluite de către celebrul zvonac Roland Quandt (winfuture.de). Descoperim că versiunea de bază Galaxy Note 10 va avea un preț de 999 euro aplicat în mai multe țări europene, cu mențiunea că la conversia din unele valute și adăugarea de taxe locale sumele ar putea varia. 

Samsung Galaxy Note 10+

Interesant faptul că acest preț este aplicat configurației cu 256 GB stocare flash, cea care ar putea fi configurația de bază - asta pentru că momentan nu au apărut indicii cu privire la o versiune cu 128 GB stocare. Pe de altă parte Galaxy Note 10+ va fi comercializat pentru un preț de 1149 euro, diferența de 149 euro dintre modele fiind marcată aici de un ecran mai mare (6.7 vs. 6.3 inch) și o extra cameră foto în spate.

Nu se cunosc detalii despre lansarea în magazine sau startul perioadei de precomandă și nici despre cadourile pe care Samsung le va oferi cumpărătorilor inițiali. Totul va ieși la iveală în următoarele săptămâni și vă amintim că lansarea are loc pe 7 august! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×