Samsung Galaxy Q, telefon cu ecran flexibil ar putea sosi la MWC 2013

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.437 ori
<b>Samsung Galaxy Q, telefon cu ecran flexibil ar putea sosi la MWC 2013</b>Se pare că deși Samsung Galaxy S IV va lipsi de la MWC 2013, vom avea un alt terminal Samsung care să ne încânte privirile. E vorba despre Samsung Galaxy Q, un smartphone dual display, în legătură cu care producătorul sud-coreean ne-a oferit...

Se pare că deși Samsung Galaxy S IV va lipsi de la MWC 2013, vom avea un alt terminal Samsung care să ne încânte privirile. E vorba despre Samsung Galaxy Q, un smartphone dual display, în legătură cu care producătorul sud-coreean ne-a oferit indicii si in trecut. Cei de la MobileGeeks au informații că acest model e real, iar printre ele se numără și un rezultat GLBenchmark.

Ideea este că aceste două display-uri să fie unite într-unul singur, cu rezoluție 1080p. E drept ca și alte companii au încercat și au eșuat cu inițiative dual display în trecut, iar cel mai bun exemplu e Kyocera, cu telefonul Echo, în vreme ce tableta dual display Sony Tablet P a rămas în anonimitate. Primele detalii despre Samsung Galaxy Q au apărut în luna octombrie a anului trecut, Samsung afirmând că va lansa produsul la începutul lui 2013. Printre dovezile de până acum avem și clipul de mai jos, care prezintă tehnologia FPD Display OLED.

Samsung Galaxy Q

Rezultatul GL Benchmark descoperit recent ne indică existența unui nou device, cu nume de cod GT-B9150, care suporta acum o rezoluție 1080p și nu 720p, cum se credea inițial. Clipul din acest articol datează din 2008 când prototipul de ecran flexibil era în stadiu incipient. Zvonurille afirmă că Galaxy Q va avea două ecrane de 5.3 inch, pe care utilizatorul le poate îndoi pentru a forma un singur ecran cu diagonală mai mare. Ne așteptăm și la prezența unui procesor Exynos 5250 dual core de 1.7 GHz la bordul acestui nou venit și la o baterie de 3500 mAh.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×