Facebook pregătește o aplicație mobilă pentru localizarea utilizatorilor

1.095 ori
<b>Facebook pregătește o aplicație mobilă pentru localizarea utilizatorilor</b>Cei de la Bloomberg afirmă că au aflat din surse sigure că Facebook ar lucra la o nouă aplicație, una care permite localizarea utilizatorilor. Aparent aplicația este destinată telefoanelor mobile și va avea rolul de a depista poziția pe hartă a...

Cei de la Bloomberg afirmă că au aflat din surse sigure că Facebook ar lucra la o nouă aplicație, una care permite localizarea utilizatorilor. Aparent aplicația este destinată telefoanelor mobile și va avea rolul de a depista poziția pe hartă a utilizatorilor, chiar dacă aplicația nu este pornită.

Facebook nu a dorit să comenteze pe seama acestei descoperiri, deși sursele Bloomberg par sigure de existența sa. Aparent scopul software-ului ar fi să permită utilizatorilor să găsească prieteni/contacte aflate în zonă. Ca de obicei vor apărea probleme cu intimitatea și noi setări de bifat și exploit-uri. Vor exista oare și alte aplicații care să acceseze datele personale și localizarea utilizatorilor? în fine, aplicația ar trebui să debuteze în luna martie, iar inginerii software care lucrează la proiect ar fi conduși de către Peter Deng, fost angajat Google.

Echipa îl include și alți ingineri de la Glancee, o companie care se ocupă cu localizarea și care a fost cumpărată de Facebook anul trecut. și Gowalla își aduce aportul la dezvoltarea aplicației, aceasta fiind o companie de socializare bazat pe localizare, cumpărată de Facebook cu 2 ani în urmă. Vă simțiți intimitatea amenințată de această aplicație?

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×