Noul 3DMark se lansează pe PC azi, vine și pe iOS, Android și Win RT; Un nou benchmark de testat terminale!

Autor:  | Publicat în:  Benchmark 894 ori
<b>Noul 3DMark se lansează pe PC azi, vine și pe iOS, Android și Win RT; Un nou benchmark de testat terminale!</b>Marii gameri și pasionați de benchmarking și cele mai noi PC-uri știu cu siguranță de existența lui 3DMark, de la Futuremark. Acest program benchmark este esențial dacă vrei să îți evaluezi PC-ul și iată că azi 3DMark primește o...

Marii gameri și pasionați de benchmarking și cele mai noi PC-uri știu cu siguranță de existența lui 3DMark, de la Futuremark. Acest program benchmark este esențial dacă vrei să îți evaluezi PC-ul și iată că azi 3DMark primește o actualizare, care îi aduce și o versiune pentru Android, iOS și Windows RT.

Ideea sună foarte bine, deoarece va permite să comparați rezultatele de pe PC, cu cele de pe iOS, de pe o tabletă Windows RT sau un telefon Android. Noul 3DMark include 3 noi teste, care permit benchmarking pentru tablete, notebook-uri și cele mai noi sisteme desktop de gaming. Cei care fac overclocking și cei care își împing sistemele la maxim se declară încântați de noul software. Printre noile funcții se număra Fire Strike, care testează performanta unui PC pentru gaming, folosind și opțiunea Fire Strike Extreme pentru sisteme high end cu GPU-uri multiple. Fire Strike folosește un engine DirectX 11 multi thread pentru a testa hardware-ul DirectX.

Noul 3DMark

Ice Storm este o altă funcție nouă, dedicată tabletelor și PC-urilor entry level. Ice Storm folosește un engine DirectX 11 limitat la funcții Direct3D de nivel 9. Toate acestea vin la un preț special, astfel că 3D Mark Professional costă 995 dolari, 3D Mark Advanced 24 de dolari, iar versiunea Basic e disponibilă gratuit.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×