Samsung Galaxy S devine telefon dual SIM prin intermediul unui adaptor (Video)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 5.651 ori
<b>Samsung Galaxy S devine telefon dual SIM prin intermediul unui adaptor (Video)</b>Desi telefonul Samsung Galaxy S este practic un smartphone perfect, ce ii lipseste este capacitatea de a folosi 2 cartele fara a schimba SIM-ul din telefon. In ciuda faptului ca handsetul nu este unul dual SIM, el poate deveni astfel, prin intermediul...

Desi telefonul Samsung Galaxy S este practic un smartphone perfect, ce ii lipseste este capacitatea de a folosi 2 cartele fara a schimba SIM-ul din telefon. In ciuda faptului ca handsetul nu este unul dual SIM, el poate deveni astfel, prin intermediul unui adaptor pe care il puteti vedea in actiune mai jos:

Observati cum terminalul opereaza atat in reteaua Vodafone, cat si Orange, putand face cu usurinta trecerea intre cele doua. Va reamintim ca Galaxy S este unul dintre cele mai populare terminale Samsung, cu vanzari de peste 1 milion de unitati la nivel global si putere de procesare video la 1/3 din potentialul unei console PlayStation 3.

Mai multe detalii despre aceasta solutie care va transforma handsetul in dual SIM aflati de aici. Mentionam ca pretul accesoriului necesar este de aproximativ 70 de euro, iar produsul poarta numele de Simore Platinum (exista si alte variante, daca sunteti curiosi). Cea Platinum suporta conectivitate 3G/HSDPA si poate fi integrata in terminale produse de Nokia, HTC, LG, Samsung, plus modele BlackBerry si iPhone.

Simore Platinum vine cu suport GSM/GPRS/EDGE/CDMA/UMTS/WCDMA/HSDPA, memorie interna protejata si o agenda secreta protejata de parola.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×