Apple va lansa un iPad 2 de mici dimensiuni, un iPod mai mic, iar iPhone 5 va debuta in 2011

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.763 ori
<b>Apple va lansa un iPad 2 de mici dimensiuni, un iPod mai mic, iar iPhone 5 va debuta in 2011</b>O noua serie de zvonuri despre viitoare produse Apple vine direct de la iLounge, care afirma ca gigantul din Cupertino pregateste atat un iPad de dimensiuni reduse, cat si un iPod mai mic si o noua generatie de terminale iPhone. &nbsp; Zvonurile afirma ca...

O noua serie de zvonuri despre viitoare produse Apple vine direct de la iLounge, care afirma ca gigantul din Cupertino pregateste atat un iPad de dimensiuni reduse, cat si un iPod mai mic si o noua generatie de terminale iPhone.

Zvonurile afirma ca iPhone 5 va debuta la inceputul lui 2011 si ca handsetul va fi mai degraba un upgrade la iPhone 4. Astfel, putem considera terminalul fie un iPhone 4GS sau o versiune CDMA destinata operatorului Verizon si probabil dotata cu un OS upgradat. Noul iPad ar putea sosi cu un display cu diagonala de 7 inchi, spre deosebire de cel actual, cu ecran de 9.7 inchi.

Aceleasi informatii scapate de "o sursa oficiala" mentioneaza si ca Apple pregateste un nou iPod, de dimensiuni reduse si o serie de noi carcase pentru iPhone 4, unele mai ieftine de aceasta data. Probabil ele vor fi oferite la pachet cu iPhone 4, pentru a-i rezolva problemele cu semnalul.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×