HTC Paradise si Fiesta, scapate pe web sub forma de imagini

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.721 ori
<b>HTC Paradise si Fiesta, scapate pe web sub forma de imagini</b>A trecut ceva timp de la ultima scapare a celor de la HTC, cel putin in privinta terminalelor Android. Iata ca de aceasta data, un cititor al blogului Cellpassion pe numele DB a reusit sa puna mana pe 2 imagini in premiera cu noi smartphone-uri HTC ce...

A trecut ceva timp de la ultima scapare a celor de la HTC, cel putin in privinta terminalelor Android. Iata ca de aceasta data, un cititor al blogului Cellpassion pe numele DB a reusit sa puna mana pe 2 imagini in premiera cu noi smartphone-uri HTC ce ruleaza Android, descoperite pe Craiglist: HTC Paradise si HTC Fiesta.

Terminalele urmeaza sa fie lansate prin AT&T si aflam ca Paradise ar putea fi o versiune a modelului Aria, una dotata cu o tastatura glisanta QWERTY. Aria se numara printre numeroasele modele HTC scapate pe web intr-un profil UA la inceputul anului, iar acest model fusese mentionat drept exclusiv pentru AT&T.

HTC Fiesta

Specificatiile lui Aria/Paradise amintesc de cele ale lui HTC Hero, dar designul este diferit: fara acea "barbie" si cu o tastatura QWERTY in plus. In ce priveste terminalul Fiesta, aflam ca el vine cu o camera de 3.2 megapixeli, dar din pacate restul listei de specificatii ramane un mister. Cellpassion afirma ca acest model a fost probabil anulat, de vreme ce el se afla pe lista de modele gata de lansare prin AT&T cu mai bine de un an in urma.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×