HTC Paradise si Fiesta, scapate pe web sub forma de imagini

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.688 ori
<b>HTC Paradise si Fiesta, scapate pe web sub forma de imagini</b>A trecut ceva timp de la ultima scapare a celor de la HTC, cel putin in privinta terminalelor Android. Iata ca de aceasta data, un cititor al blogului Cellpassion pe numele DB a reusit sa puna mana pe 2 imagini in premiera cu noi smartphone-uri HTC ce...

A trecut ceva timp de la ultima scapare a celor de la HTC, cel putin in privinta terminalelor Android. Iata ca de aceasta data, un cititor al blogului Cellpassion pe numele DB a reusit sa puna mana pe 2 imagini in premiera cu noi smartphone-uri HTC ce ruleaza Android, descoperite pe Craiglist: HTC Paradise si HTC Fiesta.

Terminalele urmeaza sa fie lansate prin AT&T si aflam ca Paradise ar putea fi o versiune a modelului Aria, una dotata cu o tastatura glisanta QWERTY. Aria se numara printre numeroasele modele HTC scapate pe web intr-un profil UA la inceputul anului, iar acest model fusese mentionat drept exclusiv pentru AT&T.

HTC Fiesta

Specificatiile lui Aria/Paradise amintesc de cele ale lui HTC Hero, dar designul este diferit: fara acea "barbie" si cu o tastatura QWERTY in plus. In ce priveste terminalul Fiesta, aflam ca el vine cu o camera de 3.2 megapixeli, dar din pacate restul listei de specificatii ramane un mister. Cellpassion afirma ca acest model a fost probabil anulat, de vreme ce el se afla pe lista de modele gata de lansare prin AT&T cu mai bine de un an in urma.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×