Samsung Galaxy S IV descoperit Într-un benchmark, ar putea veni cu procesor Cortex A15

1.589 ori
<b>Samsung Galaxy S IV descoperit Într-un benchmark, ar putea veni cu procesor Cortex A15</b>Samsung Galaxy S4 a apărut pe buzele tuturor la început de săptămână, atunci când publicația The Korea Times a anunțat că terminalul va debuta la MWC 2013. Apoi a venit chiar Samsung și a negat informațiile, afirmând că noul smartphone e...

Samsung Galaxy S4 a apărut pe buzele tuturor la început de săptămână, atunci când publicația The Korea Times a anunțat că terminalul va debuta la MWC 2013. Apoi a venit chiar Samsung și a negat informațiile, afirmând că noul smartphone e doar subiect de speculații și că nu are rost să ascultăm zvonurile. și astăzi apare și al treilea zvon despre Galaxy S4, sub forma unui benchmark de această dată.

Benchmark-ul celor de la Rightware menționează un așa numit Samsung TE4, dotat cu procesor Cortex A15, un CPU de nouă generație de altfel, pe care ne așteptam să îl vedem pe următorul Galaxy S. Același screenshot indica și că presupusul Galaxy S4 vine cu un display cu rezoluție de 1280 x 752 pixeli, un procesor dual core Cortex A15 de 1.7 GHz și noul GPU Mali T604, pe care îl vedeți în acțiune mai jos, într-o prezentare puțin mai veche. E foarte probabil că procesorul din spatele telefonului să fie noul SoC Exynos 5 prezentat de Samsung cu câteva luni în urmă.

Grafica din clipul de mai jos arata fantastic și cred că e prima oară când nu se văd absolut deloc pixelii pe un un joc modern de tableta Android. Vom bifa această știre drept prima scăpare asociată lui Galaxy S4, deși poate ca vom fi surprinși de un nou Galaxy Nexus cu un procesor surpriză, cine știe? Asteptam acum si prima imagine neclara cu telefonul la Mobilissimo.ro!

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×