Samsung Galaxy S IV va fi prezentat În februarie 2013, vine cu ecran de 5 inch la MWC 2013!

2.375 ori
<b>Samsung Galaxy S IV va fi prezentat În februarie 2013, vine cu ecran de 5 inch la MWC 2013!</b>Acum că s-a terminat cu nebunia cu zvonurile despre iPhone 5 și cele legate de iPad Mini au luat o pauză, începem să aflăm și primele detalii despre Samsung Galaxy S 4. Cu această ocazie am inclus pentru voi mai jos și două concepte ale...

Acum că s-a terminat cu nebunia cu zvonurile despre iPhone 5 și cele legate de iPad Mini au luat o pauză, începem să aflăm și primele detalii despre Samsung Galaxy S 4. Cu această ocazie am inclus pentru voi mai jos și două concepte ale terminalului, pentru a știi la ce se vă așteptați pentru 2013.

Se pare că noul smartphone va debuta la Mobile World Congress 2013, în luna februarie a anului viitoare, conform publicației The Korea Times, care citează surse din cadrul Samsung. Aceleași surse afirma că noul produs va sosi în magazine la o lună după prezentarea oficială de la Barcelona. Se pare și că noul handset va aduce un ecran de 5 inch și va avea parte de câteva schimbări externe, deși per total își va păstra formă dreptunghiulară și marginile rotunjite.

Oficialul care a oferit informațiile afirmă că din moment ce nouă generație Galaxy S sosește la 9 luni după Galaxy S III, ea va fi cea care va rivaliza cu cel mai nou iPhone, compatibil cu rețelele LTE. Am aflat cu puțin timp în urmă că Galaxy S III a atins deja 20 de milioane de unități vândute în doar 3 luni, conform producătorului său. Revenind la Galaxy S 4, acesta va oferi suport LTE și va folosi o nouă generație de procesor Exynos, cel mai probabil un nou quad core.

Ecranul va fi cel mai probabil tot un OLED și mă aștept la un upgrade serios de cameră, printre altele. Sunteți gata de avalanșa de zvonuri legate de Galaxy S 4?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×