LG Optimus G Într-o experiență hands on detaliată: glossy, puternic, atractiv (Video)

1.636 ori
<b>LG Optimus G Într-o experiență hands on detaliată: glossy, puternic, atractiv (Video)</b>LG Optimus G a fost încă o dată anunțat oficial de către LG astăzi, urmând a fi pus în vânzare săptămâna viitoare în Coreea de Sud și în Europe în octombrie. Tot astăzi avem parte și de primele clipuri hands on cu terminalul, care provin...

LG Optimus G a fost încă o dată anunțat oficial de către LG astăzi, urmând a fi pus în vânzare săptămâna viitoare în Coreea de Sud și în Europe în octombrie. Tot astăzi avem parte și de primele clipuri hands on cu terminalul, care provin direct din țara natală a handsetului, Coreea de Sud. Le vedeți mai jos și aflați mai multe detalii despre acest model quad core.

în primul rând trebuie să aflați că acest smartphone vine cu un procesor quad core Snapdragon S4 Pro, 2 GB RAM și un design care amintește destul de mult de LG Optimus 4X HD, pe care îl avem acum în teste la Mobilissimo.ro. Carcasa acestui model dotat cu ecran True HD IPS de 4.7 inch este puțin mai glossy decât a lui LG Optimus 4X HD, iar sub ecran avem 3 butoane capacitive. Terminalul suporta o rezoluție de 1280 x 768 pixeli și mai jos vedeți și un unboxing al său și remarcați prezenta slotului SIM la îndemână, în partea laterală.

LG Optimus G Într-o experiență hands on detaliată: glossy, puternic, atractiv (Video)

Ecranul lui Optimus G folosește tehnologia in cell touch și pare a avea o interfață similară cu cea de pe LG Optimus 4X HD, adică Optimus UI 3.0. Cei care au pus mâna pe telefon afirma că e surprinzător de compact, având în vedere mărimea display-ului, un aspect remarcat și la LG Optimus 4X HD, cu un ecran integrat foarte discret în terminal. LG oferă în cazul lui Optimus G un handset cu grosime de doar 8.45 mm și cu un feeling solid, în ciuda profilului slim.

Mai multe impresii despre cel mai puternic telefon Android al momentului aflați din clipurile din acest articol, pe care vă invităm să le urmăriți.

LG Optimus G Într-o experiență hands on detaliată: glossy, puternic, atractiv (Video)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×