Samsung Galaxy S10 5G are un conector misterios la interior; Iată disecţia sa! (Video)

2.347 ori
<b>Samsung Galaxy S10 5G are un conector misterios la interior; Iată disecţia sa! (Video)</b>Am văzut deja multe clipuri în care Samsung Galaxy S10 este îndoit, ars, disecat în faţa camerei şi torturat în fel şi chip, dar iată că acum a venit momentul ca şi versiunea 5G să aibă această soartă. Un norocos a pus mâna pe Samsung Galaxy S10 5G..

Am văzut deja multe clipuri în care Samsung Galaxy S10 este îndoit, ars, disecat în faţa camerei şi torturat în fel şi chip, dar iată că acum a venit momentul ca şi versiunea 5G să aibă această soartă. Un norocos a pus mâna pe Samsung Galaxy S10 5G şi l-a desfăcut în faţa camerei, găsind un conector misterios la interior.

Samsung Galaxy S10 5G, conector misterios

Vă reamintesc că telefonul nu s-a lansat încă în magazinele ţărilor care îl vor comercializa (având reţele 5G gata), de aceea ne miră acest teardown prematur. În mare nu sunt prea multe schimbări faţă de un Galaxy S10+ sau Galaxy S10 clasic şi totul începe cu un uscător de păr şi pene de chitară. Telefonul are panou din sticlă în spate şi sticlă şi în faţă, cu rama metalică intre.

Din start se observă ceva inedit, un conector misterios, în dreapta sus. YouTuber-ul PBKReviews speculează că ar fi un conector pentru un cablu care s-ar conecta la placa de bază sau poate la o altă placă. Sursa mai afirmă şi că nu a mai văzut aşa ceva până acum. O speculaţie e că ar putea fi un cablu pentru un logo luminos al operatorului Verizon să zicem.

În rest disecţia e clasică, cu bobină wireless pentru încărcare la vedere, aflându-se deasupra bateriei generoase de 4.500 mAh. Antenele speciale 5G sunt "trase" prin secţiuni de plastic, iar YouTuber-ul nu pare a fi găsit în acest clip de 10 minute modemul. Urmează să mai inspecteze placa de bază şi componentele mai migăloase în căutarea sa.

Remarcăm şi modulul de cameră triplă, căruia i se alătură şi un senzor extra Time of Flight 3D. Nimic neobişnuit la capitolul răcire: un strat gros de pastă termică, care ia contact cu un heatsink din cupru. Restul îl aflaţi în clip.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×