Nu ar fi exclus ca Samsung Galaxy S10+ să ofere cameră selfie duală integrată în ecran (Zvon)

1.026 ori
<b>Nu ar fi exclus ca Samsung Galaxy S10+ să ofere cameră selfie duală integrată în ecran (Zvon)</b>La început de săptămână aflăm o veste interesantă, aceea că sud-coreenii de la Samsung ar avea rezervată o cameră selfie duală pentru varianta Galaxy S10+, fapt ce ar contribui la includerea unui decupaj mai generos direct în panoul de ecran

Pe zi ce trece aflăm noi și noi detalii despre gama de terminale Galaxy S10 a celor de la Samsung, serie pe care o așteptăm să sosească oficial undeva înainte de startul târgului de tehnologie Mobile World Congress 2019 din Barcelona. Astăzi de exemplu descoperim faptul că Galaxy S10+ ar avea rezervată o cameră selfie duală integrată direct sub forma unui decupaj în panoul de ecran.

Ce înseamnă asta este că ne-am putea trezi cu două decupaje circulare în ecran, sau cu un decupaj mai generos care să găzduiască setup-ul de camere foto. Principalul rol al unui asemenea modul dual ar fi acela de a oferi o captură selfie cu bokeh mai avansată, deși se aduce în discuție și posibilitatea ca senzorul secundar să fie destinat capturii selfie wide în care încape întregul grup de prieteni. 

Momentan totul este doar la stadiul de zvon, motiv pentru care așteptăm apariția unor fotografii ale panoului care să indice într-adevăr faptul că avem de-a face cu o cameră duală. În altă ordine de idei, această variantă Plus de S10 va aduce și o cameră triplă în partea din spate, baterie de 4000 mAh și versiuni cu procesor Exynos 9820 sau Snapdragon 8150. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×