Samsung Galaxy S10 5G poate atinge viteze teoretice de până la 4 Gbps

774 ori
<b>Samsung Galaxy S10 5G poate atinge viteze teoretice de până la 4 Gbps</b>La câteva zile distanță de la aflarea veștii că debutul comercial al smartphone-ului Samsung Galaxy S10 5G este programat pentru data de 5 aprilie, iată că mai sosește o informație prețioasă despre dispozitiv

La câteva zile distanță de la aflarea veștii că debutul comercial al smartphone-ului Samsung Galaxy S10 5G este programat pentru data de 5 aprilie, iată că mai sosește o informație prețioasă despre dispozitiv. Descoperim că operatorul sud-coreean SK Telekom a realizat noi teste acestui model, asta după ce anterior dezvăluia că device-ul a reușit să atingă viteze de până la 2.6 Gbps.

Acum în cadrul unui test proaspăt, operatorul a descoperit că vitezele teoretice de download în 5G pot ajunge chiar și până la 4 Gbps, ceea ce înseamnă că vom putea descărca un film de câțiva GB aproape instant, la fel și albume audio și tot felul de fișiere de mari dimensiuni precum jocurile din Google Play cu grafică deosebită.

Potrivit detaliilor dezvăluite de către operator, s-a ajuns la asemenea viteze folosindu-se un proces numit "triple aggregation" unde 5G-ul, LTE-ul și WiFi-ul au fost combinate. Viteza anterior înregistrată de 2.6 Gbps a fost obținută prin procesul de agregare duală ce a combinat conexiunea 5G cu cea LTE. 

Folosind doar 5G-ul se ating viteze de până la 1.5 Gbps aparent. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×