Huawei Honor 8X primeşte actualizarea la Android Pie şi EMUI 9; Iată ce e nou

1.135 ori
<b>Huawei Honor 8X primeşte actualizarea la Android Pie şi EMUI 9; Iată ce e nou</b>Unul dintre telefoanele midrange care a făcut o impresie bună la testele Mobilissimo.ro este modelul Huawei Honor 8X. Terminalul a primit recent actualizarea la Android Pie şi EMUI 9.0 şi avem detalii mai jos despre ce e nou

Unul dintre telefoanele midrange care a făcut o impresie bună la testele Mobilissimo.ro este modelul Huawei Honor 8X. Terminalul a primit recent actualizarea la Android Pie şi EMUI 9.0 şi avem detalii mai jos despre ce e nou.

Huawei Honor 8X a fost poreclit de noi din start un "Huawei Mate 20 Lite mai mare", pentru că are acelaşi procesor şi cam aceeaşi cameră duală în spate. Terminalul a primit Android Pie şi EMUI 9 în China la început de lună, iar acum şi varianta internaţională are parte de acelaşi tratament. Pachetul software al update-ului este uriaş, suspect de mare aş zice, la 3.14 GB.

Honor 8x

Pe lângă trecerea la Android Pie aduce şi o îmbunătăţire a înregistrării de sunet, pornire mai rapidă a aplicaţiilor, o interfaţă simplificată şi suport pentru Huawei Share 3.0. A fost confirmat în Macedonia şi alte zone din Europa de Sud şi Est. Android Pie aduce şi noi opţiuni de Power Saving, noi gesturi de navigare şi o nouă zonă de multitasking sau control de volum.

Telefonul vine cu un ecran Full HD+ de 6.5 inch, cameră de 20 MP + 2 MP în spate, procesor Kirin 710, baterie de 3750 mAh şi 4 sau 6 GB RAM. Are şi 64 sau 128 GB stocare şi cameră selfie de 16 MP.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×