Huawei Honor 8X primeşte actualizarea la Android Pie şi EMUI 9; Iată ce e nou

Autor:  | Publicat în:  Huawei  Honor 965 ori
<b>Huawei Honor 8X primeşte actualizarea la Android Pie şi EMUI 9; Iată ce e nou</b>Unul dintre telefoanele midrange care a făcut o impresie bună la testele Mobilissimo.ro este modelul Huawei Honor 8X. Terminalul a primit recent actualizarea la Android Pie şi EMUI 9.0 şi avem detalii mai jos despre ce e nou

Unul dintre telefoanele midrange care a făcut o impresie bună la testele Mobilissimo.ro este modelul Huawei Honor 8X. Terminalul a primit recent actualizarea la Android Pie şi EMUI 9.0 şi avem detalii mai jos despre ce e nou.

Huawei Honor 8X a fost poreclit de noi din start un "Huawei Mate 20 Lite mai mare", pentru că are acelaşi procesor şi cam aceeaşi cameră duală în spate. Terminalul a primit Android Pie şi EMUI 9 în China la început de lună, iar acum şi varianta internaţională are parte de acelaşi tratament. Pachetul software al update-ului este uriaş, suspect de mare aş zice, la 3.14 GB.

Honor 8x

Pe lângă trecerea la Android Pie aduce şi o îmbunătăţire a înregistrării de sunet, pornire mai rapidă a aplicaţiilor, o interfaţă simplificată şi suport pentru Huawei Share 3.0. A fost confirmat în Macedonia şi alte zone din Europa de Sud şi Est. Android Pie aduce şi noi opţiuni de Power Saving, noi gesturi de navigare şi o nouă zonă de multitasking sau control de volum.

Telefonul vine cu un ecran Full HD+ de 6.5 inch, cameră de 20 MP + 2 MP în spate, procesor Kirin 710, baterie de 3750 mAh şi 4 sau 6 GB RAM. Are şi 64 sau 128 GB stocare şi cameră selfie de 16 MP.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×