Samsung Galaxy S10 5G va fi disponibil de pe 5 aprilie; Aflăm cât ar putea costa

1.046 ori
<b>Samsung Galaxy S10 5G va fi disponibil de pe 5 aprilie; Aflăm cât ar putea costa</b>De fiecare dată când spun că Samsung Galaxy S10 este o tripletă, îmi amintesc că de fapt e un cvartet. Astfel, pe lângă Galaxy S10, S10+ şi Galaxy s10e există şi Galaxy S10 5G. A fost anunţat pe 20 februarie, cu restul modelelor

De fiecare dată când spun că Samsung Galaxy S10 este o tripletă, îmi amintesc că de fapt e un cvartet. Astfel, pe lângă Galaxy S10, S10+ şi Galaxy s10e există şi Galaxy S10 5G. A fost anunţat pe 20 februarie, cu restul modelelor, dar nu avea o dată clară de lansare până azi. Se pare că va sosi pe 5 aprilie.

Pe lângă faptul că acest device este o premieră pentru Samsung, este o premieră şi pentru industria smartphone. Astfel, este primul telefon comercial cu suport 5G lansat. Iniţial trebuia să vină în această lună, dar a fost amânat. Debutul are loc în Coreea de Sud, singura ţară care are o reţea 5G funcţională, sau cel puţin care se declară astfel.

Telefonul e pregătit şi pentru un debut în SUA, în exclusivitate prin operatorul Verizon. Nu vor exista precomenzi, dar clienţii care cumpără telefonul între 5 şi 16 aprilie primesc o pereche de căşti Galaxy Buds la pachet, plus un încărcător wireless şi discount de 50% la înlocuirea de ecran în primul an. Varianta americană vine pe 11 aprilie.

Încă nu avem un preţ, dar analiştii cred că în Coreea de Sud produsul va costa în jur de 1332 dolari. Vă reamintesc că telefonul vine cu un ecran de 6.7 inch, procesor Exynos 9820/Snapdragon 855, 8 GB RAM, 256 GB stocare şi 4 camere în spate. Pe lângă setup-ul triplu de pe S10+ şi S10 mai vine o cameră 3D ToF în plus. Pentru mulţi acest device e şi punct de pornire şi preview pentru Galaxy Note 10.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×