Samsung Galaxy S10 Lite primeşte certificarea FCC, se apropie de lansare

2.058 ori
<b>Samsung Galaxy S10 Lite primeşte certificarea FCC, se apropie de lansare</b>În ultima lună am început să auzim tot mai des de Samsung Galaxy S10 Lite, poate mai des decât acel Note 10 Lite care ne tot apăruse în feed-urile de ştiri la început de toamnă. Acum descoperim că terminalul a primit certificarea FCC, fiind şi listat de..

În ultima lună am început să auzim tot mai des de Samsung Galaxy S10 Lite, poate mai des decât acel Note 10 Lite care ne tot apăruse în feed-urile de ştiri la început de toamnă. Acum descoperim că terminalul a primit certificarea FCC, fiind şi listat de autoritatea americană.

Telefonul apare cu numele de cod SM-G770F, care se potriveşte cu celelalte scăpări ale sale de până acum. Spre exemplu Samsung Galaxy S10 Lite apăruse în GeekBench cu acelaşi nume de cod. Atunci a confirmat faptul că are procesor Qualcomm Snapdragon 855 la bord, alături de 8 GB RAM şi Android 10. O certificare din Brazilia a dezvăluit şi că va avea o baterie de 4370 mAh. La un moment dat se specula că e un soi de rebranding pentru Samsung Galaxy A91/Galaxy A90s.

Zvonurile au dat drept sigură prezenţa unei camere de 48 MP în spate, într-un setup triplu. Vom mai vedea şi un ecran de 6.7 inch Super AMOLED Full HD+ la bord, dar şi suport pentru încărcare la 45W. Un alt leak mai proaspăt vorbea despre nuanţe precum alb, negru sau albastru pentru S10 Lite. Sunt şanse mari să vedem un debut până la final de an, la un preţ apropiat de cel la care a debutat Galaxy A80.

Eu sunt tare curios cât de scump (sau ieftin) va fi față de Galaxy S10e…  Mai sunt curios și daca vine cu Android 9 sau 10.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×