Samsung Galaxy S10 Lite apare pe site-ul oficial Samsung din Franţa, ar putea debuta în orice clipă

2.267 ori
<b>Samsung Galaxy S10 Lite apare pe site-ul oficial Samsung din Franţa, ar putea debuta în orice clipă</b>Samsung Galaxy S10 Lite ajunge la încă o etapă din pregătirea lansării sale, de această dată fiind listat de site-ul oficial Samsung Franţa. Zvonurile despre terminal plutesc pe Internet de mai bine de o lună şi am avut şi scăpări, dar acum avem ceva..

Samsung Galaxy S10 Lite ajunge la încă o etapă din pregătirea lansării sale, de această dată fiind listat de site-ul oficial Samsung Franţa. Zvonurile despre terminal plutesc pe Internet de mai bine de o lună şi am avut şi scăpări, dar acum avem ceva oficial.

Ştim că acest dispozitiv a apărut cu numele de cod SM-G770F la un moment dat în scăpări de benchmark-uri şi fix acelaşi cod apare şi pe site-ul oficial Samsung Franţa. Nu avem din păcate şi specificaţii listate de francez, dar scăpări trecute ne-au indicat sosirea unui procesor Snapdragon 855 la interior, o cameră principală de 48 MP, secundară de 5 MP pentru Bokeh, alături de una de 12 MP ultra wide.

Samsung Galaxy S10 Lite apare pe site-ul oficial Samsung din Franţa, ar putea debuta în orice clipă

În fată avem o cameră selfie de 32 MP. Terminalul va sosi pe negru, alb sau albastru şi alte dotări apărute că zvon includ un ecran de 6.7 inch Super AMOLED, 8 GB RAM şi 128 GB stocare (sau 256 GB) şi o baterie de 4500 mAh cu încărcare rapidă la 45W. Va rula Android 10 şi ar putea debuta în această lună alături de Galaxy Note 10 Lite. Telefonul a fost certificat de FCC recent şi erau voci care spuneau că ar putea sosi internaţional sub numele de Galaxy A91 în unele regiuni cel puţin.

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×