Samsung Galaxy S11 ar putea veni cu un cititor de amprente mai comod de utilizat

4.714 ori
<b>Samsung Galaxy S11 ar putea veni cu un cititor de amprente mai comod de utilizat</b>În ultima vreme au tot început să apară zvonuri despre Samsung Galaxy S11, când de abia ne-am familiarizat cu toate funcţiile lui Galaxy Note 10. Pe de o parte circulă zvonuri despre o "lentilă lichidă", pe de altă parte auzim

În ultima vreme au tot început să apară zvonuri despre Samsung Galaxy S11, când de abia ne-am familiarizat cu toate funcţiile lui Galaxy Note 10. Pe de o parte circulă zvonuri despre o "lentilă lichidă", pe de altă parte auzim că se face un upgrade serios la cititorul de amprente.

Presa din Coreea de Sud scrie că flagship-ul Samsung din 2020 va avea un cititor de amprente mai comod de utilizat, datorită unei zone mai mari de detecţie. Conform publicaţiei The Elec, zona de activare a cititorului de amprente de pe telefon va măsura 64 de milimetri pătraţi, asta în vreme ce pe Galaxy S10 şi Note 10 măsoară doar 36 de milimetri pătraţi.

Încă nu e clar cât de precise sunt aceste scăpări şi predicţii, dar orice îmbunătăţire e binevenită. E drept că nu ar strica şi un upgrade de precizie şi viteză, pretenţiile utilizatorilor crescând de la an la an. Deja a devenit o normă integrarea cititoarelor de amprente în ecran, fie în variante optice, fie ultrasonice.

Marea problemă a cititoarelor din ecran e faptul că trebuie să memorezi unde pui degetul, dacă vrei să îţi intre în reflex. Sau trebuie să priveşti ecranul pentru a vedea simbolul care te ghidează. Creșterea zonei în care pui degetul face totul mai comod.  Ştiu că Vivo lucra la un telefon cu cititor de amprente ce acoperea tot ecranul, dar încă nu e gata această tehnologie de mainstream.

Între timp ne întrebăm şi cum stăm cu alternativele şi dacă Samsung va mai reveni la un scanner de iris, eventual la un mecanism rival cu Face ID. Iar pentru aceia dintre voi care au un Samsung Galaxy S10, vă întreb cât de des folosiţi cititorul de amprente şi în ce măsură vi se pare precis şi rapid.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×