Xiaomi anunță noile căști wireless Mi AirDots Pro 2 cu Bluetooth 5.0 și sistem de anulare a zgomotului de fundal

2.031 ori
<b>Xiaomi anunță noile căști wireless Mi AirDots Pro 2 cu Bluetooth 5.0 și sistem de anulare a zgomotului de fundal</b>Printre numeroasele telefoane și televizoare prezentate în ultimele zile, cei de la Xiaomi au anunțat și o nouă pereche de căști wireless și anume Mi AirDots Pro 2. Acestea dispun de suport Bluetooth 5.0 și sunt compatibile

Printre numeroasele telefoane și televizoare prezentate în ultimele zile, cei de la Xiaomi au anunțat și o nouă pereche de căști wireless și anume Mi AirDots Pro 2. Acestea dispun de suport Bluetooth 5.0 și sunt compatibile cu telefoanele ce rulează Android sau iOS, conectarea fiind realizată instant pe smartphone-urile cu MIUI imediat ce sunt scoate din cutiuța de purtare.

Xiaomi Mi AirDots Pro 2

Fiecare cască are o greutate de doar 4.5 grame și aflăm că design-ul adoptat se numește "semi-in-ear" - căștile fiind create cu scopul de a se potrivi la fix în urechi, oferi un nivel sporit de confort și totodată certitudinea că nu vor scăpa ușor din urechi. Se aduce și un senzor infraroșu al cărui rol este acela de a detecta momentul când scoatem căștile din urechi. Într-o asemenea situație, playback-ul va fi pus automat pe pauză.

Xiaomi Mi AirDots Pro 2

Xiaomi aduce pe aceste căști drivere de 14.2 mm, control tactil pentru modificarea volumului și schimbarea melodiilor, dar și un sistem dual de microfoane pentru control vocal și anularea zgomotului de fundal. Mai primim și suport pentru codecuri audio LDHC, SB, ACC și o cutie de purtare/încărcare.

Mi Power Bank 3 50W

Bateria căștilor oferă 4 ore autonomie, iar alături de cutia de purtare/încărcare se ajunge la 14 ore autonomie. Prețul căștilor Mi AirDots Pro 2 este de 56 dolari în China. Aflați și Xiaomi a mai lansat și o baterie externă de 20000 mAh cu alimentare rapidă la 50W și un pad de încărcare wireless la 30W. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×