Samsung Galaxy S4 ar putea suporta tehnologie "floating touch", ca și Sony Xperia Sola

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.744 ori
<b>Samsung Galaxy S4 ar putea suporta tehnologie "floating touch", ca și Sony Xperia Sola</b>S-au spus multe lucruri despre Samsung Galaxy S4, unele absurde și unele interesante, iar astăzi aflăm o teorie plauzibilă: telefonul ar putea beneficia de tehnologia "floating touch", ca și Sony Xperia Sola. Site-ul coreean DDaily afirmă&nbsp;că...

S-au spus multe lucruri despre Samsung Galaxy S4, unele absurde și unele interesante, iar astăzi aflăm o teorie plauzibilă: telefonul ar putea beneficia de tehnologia "floating touch", ca și Sony Xperia Sola. Site-ul coreean DDaily afirmă că display-ul lui S4 ar putea fi bazat pe controllere de nouă generație de la Atmel.

E vorba despre mecanisme care permit utilizatorului să controleze unele dintre funcțiile telefonului prin gesturi, fără a atinge ecranul. Din câte știm până acum, Samsung Galaxy S4 va fi un telefon Super AMOLED Full HD cu ecran de 5 inch, procesor quad core Exynos Adonis, 2 GB RAM, o cameră de 12 sau 13 megapixeli, încărcare wireless și o baterie de capacitare mare. Telefonul ar putea debuta pe 15 martie, conform zvonurilor și ar putea ajunge în magazine în aprilie.

Cei care se întreabă ce înseamnă exact floating touch, au mai jos un clip demonstrativ. Ideea este similară cu tehnologia AirView, pe care o suportă stylusul S Pen pe Galaxy Note II. Astfel, controlați ce se întâmplă pe ecran de la distanță (fie ea și mică), fără a atinge propriu zis display-ul.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×