HTC 603e Își face apariția Într-o bază de date În China, ar putea fi Înrudit cu HTC One SU

Autor:  | Publicat în:  HTC 890 ori
<b>HTC 603e Își face apariția Într-o bază de date În China, ar putea fi Înrudit cu HTC One SU</b>După HTC M7/One și HTC M4, iată că acum încă un model HTC își face apariția sub formă de nume de cod într-o bază de date în China. De data aceasta e vorba despre HTC 603e, unul dotat cu Android 4.1 Jelly Bean și aparent înrudit cu modelul...

După HTC M7/One și HTC M4, iată că acum încă un model HTC își face apariția sub formă de nume de cod într-o bază de date în China. De data aceasta e vorba despre HTC 603e, unul dotat cu Android 4.1 Jelly Bean și aparent înrudit cu modelul HTC One SU.

Dotările sale includ un display de 4.3 inch, cu rezoluție modestă de 800 x 480 pixeli, procesor dual core de 1.15 GHz, 1 GB RAM și camera de 5 megapixeli. Aceasta din urmă e capabilă de captură video 720p, iar dotările sale includ stocare microSD și o cameră frontală de 2 megapixeli. Aparent aceste specificații sunt foarte similare cu cele de pe One SU, ba chiar aproape identice. Dacă ne luăm după toate acestea, terminalul s-ar încadra undeva între HTC M4 și G2.

Trebuie să recunosc că telefonul nu arată chiar excelent și e destul de gros la 9.8 mm în grosime și cu o greutate de 130 de grame. El va fi disponibil pe negru, alb, galben și verde și sunt șanse mari ca HTC 603e să fie un device dual SIM, dacă zvonurile sunt reale. Observați și că handsetul vine cu Beats Audio și butoane capacitive.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×