Microsoft intenționează să unifice platforma Windows cu Windows Phone pe zona de dezvoltare

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 1.004 ori
<b>Microsoft intenționează să unifice platforma Windows cu Windows Phone pe zona de dezvoltare</b>Direcția în care se îndreaptă Microsoft cu Windows și Windows Phone include o unificare a celor două platforme și deja știm că Windows RT și Windows Phone 8 au multe în comun la nivel de kernel. Auzisem la un moment dat un zvon, cu puțin...

Direcția în care se îndreaptă Microsoft cu Windows și Windows Phone include o unificare a celor două platforme și deja știm că Windows RT și Windows Phone 8 au multe în comun la nivel de kernel. Auzisem la un moment dat un zvon, cu puțin înainte să se lanseze Windows 8 și Windows Phone 8 ca de fapt Windows 9 va fi același lucru și pe PC și pe telefon, servind și ca Windows Phone 9.

Imaginați-vă cum ar fi să descărcați de exemplu Angry Birds pe telefon și apoi să îl aveți automat descărcat și pe PC pentru a-l juca și să vă păstrați și toate salvările. Conform unei postari de job descoperită de WMPoweruser, Microsoft chiar se îndreaptă spre această unificare, cel puțin pe zona de dezvoltare a aplicațiilor. Se dorește o experiență cross-platform, iar în postarea anunțului de job Microsoft afirma că se afla în căutarea unui specialist care să ajute echipa să unească platformele de dezvoltare Windows Store și Phone.

Unificarea lui Windows 8, Windows RT și Windows Phone 8 pare o mutare logică, iar un magazin comun de aplicații sună ca o idee bună, mai ales că ar putea impulsiona Windows Phone Store, care e departe de popularitatea lui App Store și Play Store. Microsoft simte probabil și o mică presiune din partea BlackBerry care a pornit la drum cu BB 10 OS dorind să adjudece locul 3 pe piața smartphone, pe care îl vânează și Microsoft.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×