iOS depășește Android În perioada Zilei Recunoștiinței și evenimentului de shopping Black Friday În SUA

1.155 ori
<b>iOS depășește Android În perioada Zilei Recunoștiinței și evenimentului de shopping Black Friday În SUA</b>De obicei, oamenii aleg smartphone-uri cu diferite sisteme de operare din diverse motive. Unii aleg în funcție de ușurința de utilizare, alții pentru modul în care arată interfața, alții pentru specificațiile hardware, listă care poate continua...

De obicei, oamenii aleg smartphone-uri cu diferite sisteme de operare din diverse motive. Unii aleg în funcție de ușurința de utilizare, alții pentru modul în care arată interfața, alții pentru specificațiile hardware, listă care poate continua la nesfârșit. iOS și Android se află în topul preferințelor clienților, astfel există și o oarecare competiție între acestea.

Din punct de vedere al vânzărilor, se pare că iOS a reușit să depășească Android în perioada de Ziua Recunoștiinței și de Black Friday în SUA. Potrivit unui raport al celor de la IBM, un utilizator iOS a cheluit în medie 127.92 $ de Black Friday, în timp ce un utilizator Android a cheltuit doar 105$ pe comandă.

De asemenea, din traficul total online înregistrat, un procent de 28.2% a fost atins de către iOS, și 11.4% pentru Android. Din totalitatea vânzărilor online, 18.1% au fost înregistrate de iOS, în timp ce vânzările Android au atins procentul de 3.5%. Aceste detalii sunt cu adevărat impersionante pentru iOS, deși știm faptul că per total Android este sistemul de operare dominant, cu o cotă de piață de 52%.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×