Sony Xperia Z1 Mini apare Într-o serie de imagini din China

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.278 ori
<b>Sony Xperia Z1 Mini apare Într-o serie de imagini din China</b>Potrivit unei surse din China, varianta mini a celebrului Sony Xperia Z1, se va lansa în cursul lunii ianuarie sub numele de Xperia Z1S sau Xperia Z1 Mini. Mai jos puteți vedea o serie de imagini ale terminalului, ce au ajuns pe un site chinezesc....

Potrivit unei surse din China, varianta mini a celebrului Sony Xperia Z1, se va lansa în cursul lunii ianuarie sub numele de Xperia Z1S sau Xperia Z1 Mini. Mai jos puteți vedea o serie de imagini ale terminalului, ce au ajuns pe un site chinezesc.

Din câte se poate observa, acest nou smartphone de mici dimensiuni va veni în mai multe variante de culoare: roz, alb, negru și galben. S-ar putea ca telefonul să fie dezvăluit în timpul Noului An Chinezesc pe 3 ianuarie, iar prețul s-ar putea situa în jurul sumei de 675$.

Sony Xperia Z1 Mini

Lista de specificații ne oferă detalii despre un posibil display IPS de 4.3 inch, cu rezoluție 720x1080 pixeli, care va include tehnologiile de imagine: Triluminos și X-Reality. Rămâne de văzut dacă acestea sunt adevăratele specificații ale lui Xperia Z1 Mini sau nu.

Sony Xperia Z1 Mini

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×