Samsung Galaxy S4 va sosi cu un display Super AMOLED 1080p, Galaxy S II Plus ar putea veni luna viitoare (Zvon)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.065 ori
<b>Samsung Galaxy S4 va sosi cu un display Super AMOLED 1080p, Galaxy S II Plus ar putea veni luna viitoare (Zvon)</b>în timpul acestui anotimp nebun al lui Black Friday, luăm o pauză de la reduceri pentru a arunca o privire asupra viitoarelor produse ale celor de la Samsung. După ce aflam ca Samsung are probleme în obținerea de panouri pentru display-uri cu...

în timpul acestui anotimp nebun al lui Black Friday, luăm o pauză de la reduceri pentru a arunca o privire asupra viitoarelor produse ale celor de la Samsung. După ce aflam ca Samsung are probleme în obținerea de panouri pentru display-uri cu densitate ridicată a pixelilor, astăzi descoperim că și Galaxy S4 va fi dotat cu unul dintre aceste ecrane.

Zvonurile afirmă că Galaxy S4 va veni cu un display Super AMOLED 1080p și că va fi prezentat cândva anul viitor. Alte dotări presupuse pentru acest model includ o cameră de 13 megapixeli, un nou procesor quad core cu nume de cod Exynos Adonis și bazat pe tehnologia de producție de 28 nm. Terminalul va adopta o diagonală de 4.99 inch și împreună cu rezoluție el va fi la același nivel cu HTC Droid DNA. Zvonurile afirmă că vom vedea noul ecran Samsung de acest gen, poate chiar și noul telefon anunțat la CES 2013, la începutul anului viitor.

Lăsând la o parte noul Galaxy S, se pare că au revenit zvonurile de la finalul anului trecut, cele care fac referire la Galaxy S II Plus. Se pare că acest model va fi plasat undeva între Galaxy S III Mini și Galaxy Premier, fiind dotat cu un ecran HD de 4.5 inch, camera de 8 megapixeli, procesor dual core și probabil și 16 GB memorie internă. Deocamdată aici se încheie zvonurile de azi. Ce părere aveți, are rost un Galaxy S II Plus pe piața actuală?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×