Motorola Droid RAZR MAXX HD pus la teste de baterie: dublează performanța lui iPhone 5, depășește clar Galaxy S III

2.404 ori
<b>Motorola Droid RAZR MAXX HD pus la teste de baterie: dublează performanța lui iPhone 5, depășește clar Galaxy S III</b>Se vorbește mult despre Motorola Droid RAZR MAXX HD și bateria sa de 3300 mAh, care ar fi bună mai degrabă pentru o mică tableta, decât pentru un telefon. Ei bine, pentru a ne da seama cât e marketing și cât e performanta pură apelăm la testele...

Se vorbește mult despre Motorola Droid RAZR MAXX HD și bateria sa de 3300 mAh, care ar fi bună mai degrabă pentru o mică tableta, decât pentru un telefon. Ei bine, pentru a ne da seama cât e marketing și cât e performanta pură apelăm la testele efectuate de All Things D.

Iată și datele problemei: iPhone 5 dispune de o baterie de 1440 mAh, iar Galaxy S III de o baterie de 2100 mAh. Testul lui Droid RAZR MAXX HD a implicat un apel continuu, cu WiFi activat și ecranul setat pe timeout la 30 de secunde. Rezultatul a fost de 22 de ore de convorbiri, cu o oră mai puțin decât durata promisă de Motorola, dar totuși o performanță foarte, foarte bună. Pentru iPhone 5 Apple estimează o durată de 8 ore, iar Galaxy S III scoate 17 ore.

Un alt test a implicat playback video în bucla pe această versiune de DROID RAZR, cu luminozitatea ecranului la 75% și mailul rulând în fundal. Telefonul a ajuns la 13 ore de funcționare, înainte să apară avertizarea "low battery". în cele din urmă a fost aplicat și un test realist, cu utilizare moderată, adică verificarea mailului și a site-urilor de socializare, playback audio, web browsing, YouTube și alte activități prin conexiunea 4G LTE Verizon. Acest din urmă test a oferit o zi și jumătate de utilizare.

Cu GPS, jocuri și streaming de filme mai lungi se ajunge lejer și la 24 de ore de utilizare. Impresionant? Da, așa credeam și noi!

Preț Motorola DROID RAZR MAXX în magazinele online:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×